Clica aquí i coneix Carns i Embotits Jordi Vilarrasa:

jordi-vilarrasa-tvolot
Entrevista a l’espai L’Especialista de Ràdio Olot:

Ens presentem

Al Mas Janric de Begudà, criem porcs de raça duroc-landrace alimentats amb ordi, blat de moro i favó per tal de poder aconseguir una bona carn, tendra i amb greix infiltrat, per tal de tenir una màxima qualitat. El punt de venta és al Mercat d’Olot, parada 19, 20, 21.

Tots els nostres productes són de proximitat i elaborats sense gluten ni lactosa.
Productes

Al taulell es pot trobar totes les peces de carn fresca de porc, secret, llom de 2 colors, llonzes, ossos de brasa…

Els elaborats frescos: llangonisseta, salsitxets, xistorra, hamburgueses de tot tipus, pinxos, rotllets de carn picada amb sèsam, carbassonets farcits, filets de porc farcits de poma i foie…i moltes novetats!

I els embotits curats (Fuet, llangonissa, lloms, baiones, panxetes…) i embotits cuits (Botifarra d’ou, negra, all i julivert, botifarra de llardons, de bolets…).
Comandes

Fes la teva comanda amb 48 hores d’antel·lació, on-line, per telèfon (659 12 61 42) o per email (encarrecs@jordivilarrasa.cat)