Horari Plaça Mercat
De Dilluns a Divendres, de 8 a 19 h.
Dissabtes, de 8 h a 15 h.

Servei de pàrquing

Laborables, de 7.30 a 21.30 h

Pel sol fet de fer una compra mínima de 9€ a Mercadona, Manxa, Plaça Mercat o a qualsevol de les botigues del centre adherides, els seus clients obtenen un val de descompte que equival a una hora de pàrquing gratuïta. A més aquests tiquets són acumulables, com més n’aconsegueixin, més hores tindran per gaudir del centre d’Olot sense pagar per aparcar.

Els clients de Mercadona poden obtenir 2 vals de descompte en una sola compra si des de que han entrat al pàrquing fins que fan una compra de 18€ ha passat més d’una hora. Els dilluns, dia del mercat setmanal, poden aprofitar per anar al mercat del Firal deixant el cotxe al pàrquing, i retirar-lo després gratuïtament amb els vals de descompte que poden aconseguir als diferents comerços abans esmentats.

La resta de dies de la setmana, poden fer el mateix: gaudir del centre, fer-hi gestions, compres, o simplement passejar-hi i després anar a fer aquesta compra mínima abans de retirar el vehicle per tal d’aparcar totalment de franc. A més a més, pel sol fet d’ensenyar dos d’aquests vals de descompte, marxaran a casa amb un regal segur. Els regals inclouen un any de pàrquing gratuït, una nit a Les Cols Pavellons, Paneres de productes catalans, etc.

Pagaments amb targeta

Podreu pagar les vostres compres amb targetes de crèdit a tots els establiments

Servei de supermercat

El mercat d’Olot incorpora un servei de Supermercat al soterrani obert de Dilluns a Dissabte de 9.15 a 21.15 h

Zona wifi (pròximament)

Segueix connectat amb la zona gratuïta de wifi que t’ofereix el mercat i amb la màxima qualitat

Mercat adaptat

Instal·lacions totalment adaptades perquè no sigui un obstacle per a ningú accedir-hi.

WC 

Serveis per a homes i dones, adaptats per a minusvàlids, en constant manteniment i neteja.