La nova Plaça Mercat d’Olot és un punt de referència per a molts ciutadans i ciutadanes, on a banda de la innegable proximitat en el tracte que ofereixen els placers, un dels distintius de qualitat és la seva àmplia i variada oferta, i la seva especialització en el producte, d’acord amb un mix comercial en què conviuen productors directes de làctics, carns i embotits, verdures i hortalisses, peix fresc i salat, conserves, fruits secs, pastisseria, fleca artesanal, pasta fresca, pesca salada, confitats, cuina vegana...

Els productes frescos, de qualitat i de proximitat són el segell distintiu de la Plaça Mercat d’Olot.
L’edifici consta de 3.900 m quadrats, repartits en tres plantes: la baixa, amb 15 parades i 7 locals i un espai polivalent apte per a demostracions i tallers a la part superior; la planta -1, amb la primera botiga de Mercadona a la comarca; i la -2, amb una vuitantena de places d’aparcament.

El nou mercat ha suposat l’ocupació d’una cinquantena de garrotxins, repartits entre la botiga de Mercadona i reforços dels mateixos placers.

També s’ha aprofitat per reorganitzar l’entorn: s’ha obert comercialment la façana del c. Antoni Llopis amb nous locals i s’ha limitat l’accés de vehicles a la plaça de l’Hospital.

La reordenació de l’antic aparcament, ara en sentit únic i amb entrada per la plaça de l’Hospital i sortida per la plaça dels Coloms, que es remodelarà completament amb la incorporació d’un parc infantil amb elements inspirats en la faràndula, ha estat una altra millora que s’ha introduït al projecte inicial.

Fes el Tour Virtual per la Plaça Mercat d’Olot

© Copyright - Plaça Mercat d'Olot