Clica aquí i coneix Ca La Paquita:

ca-la-paquita-olot-tv
Entrevista a l’espai L’Especialista de Ràdio Olot:


Ens presentem:

Cafeteria, esmorzars, dinars, berenars, refrescs, tapes.
Ens dediquem a l’elaboració de pastisseria casolana, cafeteria i restauració on hi podreu esmorzar i berenar amb un ampli assortit d’entrepans freds i calents amb productes de la comarca, aperitius, tapes, entrepans per vegans i vegetarians, sucs naturals de fruites, batuts, coques i pastissos casolans, diferents tipus de llets i begudes: soja, civada i arròs.
També tenim pa d’arròs, de fajol i de cigró, croissants, trenes, canyes de xocolata, sense lactosa i sense ou, aquests darrers productes del forn de les delícies sense gluten.
El nostre objectiu es donar un bon servei de qualitat a la població d’Olot i la seva comarca.
Un espai acollidor, amb terrassa i zona interior, on podeu anar a esmorzar, a prendre un cafè o a fer-hi algunes tapes. I és que a Ca la Paquita fem entrepans molt variats i d’elaboració pròpia. Utilitzem diferents tipus de pans com el pa de panses i nous, d’arròs, de cigró, de pipes… Els entrepans de Ca la Paquita també inclouen ingredients únics per crear una combinació de gustos espectacular, com per exemple l’entrepà de formatge curat, codony i anxova, o l’entrepà vegà d’humus amb fulles d’enciam. A més a més, també tenim pastisseria d’elaboració pròpia, com el seus pastissos de taronja i xocolata, el de poma o els croissants entre moltes altres coses.
Sou celíacs?

No patiu perquè a Ca la Paquita trobareu tot tipus de productes sense gluten, des d’entrepans fins a una gran varietat de pastes i pastissos.