Clica aquí i coneix Ca La Paquita, any 2019:

Coneix més sobre Ca La Paquita, any 2016 :

ca-la-paquita-olot-tv

Entrevista a l’espai L’Especialista de Ràdio Olot:

Ens presentem:

Som una cafeteria que ens dediquem a esmorzars, dinars, berenars, refrescs i tapes. El nostre producte és de qualitat i la major part són d’elaboració pròpia i de proximitat. Tenim un ampli assortiment d’entrepans de tot tipus: vegans, vegetarians i també disposem de productes sense gluten, elaborats en diferents tipus de farina: cigró, arrós, castanya…

El nostre objectiu es donar un bon servei de qualitat a la població d’Olot i la seva comarca.

Un espai acollidor, amb terrassa i zona interior, on podeu anar a esmorzar, a prendre un cafè i a dinar. Disposem d’un cafè 100% aràbica. Als dinar trobaràs diferents tipus d’amanides, torrades i tapes.

Els entrepans de Ca la Paquita també inclouen ingredients únics per crear una combinació de gustos espectaculars, com per exemple l’entrepà de formatge curat, codony i anxova, o l’entrepà vegà d’humus amb fulles d’enciam. A més a més, també tenim pastisseria d’elaboració pròpia, com el pastissos de taronja i xocolata, el de poma o els croissants entre moltes altres coses.

Sou celíacs?

No patiu perquè a Ca la Paquita trobareu tot tipus de productes sense gluten, des d’entrepans fins a una gran varietat de pastes i pastissos.