Ens presentem

El Racó de la pasta és un local pels qui els hi agrada la PASTA!

Dedicat principalment a l’elaboració diària de pasta fresca artesanal, amb farines d’alta qualitat: blat dur, espelta, espelta integral,…; amb diferents acabats de gustos: tomàquet, espinacs, tinta de sèpia, remolatxa,… en diferents formats: curts (macarró, fusilli, gigli,…) llarg (spaghetti, tallarina, tagliatelle,…) i en diferents farcits, en el cas de raviolis: carn rostida, carbassa, gambes, foie, carxofa,…

Al ser un producte fresc s’aconsegueix un producte tendre i de qualitat.

Cada dia tenim diverses salses per acompanyar la pasta, elaborades al Racó, en base de tomàquet: salsa de tomàquet, ragú, sofregits, all’arrabiatta,… ; en bases de cremes: carbonara, de bolets, formatges,… i pestos: genovès, de pistatxos, vermell,…

Relacionat amb la pasta, i de cares als caps de setmana, tenim canelons i lasanyes elaborades amb productes que el mateix mercat ens ofereix, com de: carn rostida, peix i marisc, verdures, bolets,…

Un dels productes també coneguts al Racó i d’elaboració pròpia, són les croquetes: de pernil, idiazabal, bròquil, bacallà,…

Un dels serveis que ofereix el Racó, és el de poder degustar les nostres pastes amb les nostres salses cada migdia, de 2/4 de 2 a 3/4 de 4, de dilluns a divendres, en el nostre local.

Paral·lelament a la elaboració pròpia també tenim pastes d’origen italià, arrossos de proximitat (de Pals i Delta de l’Ebre) formatges de tipologies diferents i especials per a pasta, olis, pizzes…

Us hi esperem!

Clica aquí i coneix EL RACÓ DE LA PASTA

el-raco-de-la-pasta-olot-tv
Comandes

Fes la teva comanda!

T. 650 55 85 04

elracodelapasta@gmail.com