Taller de cuina saludable amb productes del Mercat d’Olot

Taller de cuina saludable amb productes del mercat

Dins el marc de les activitats del Benvinguts a Pagès, l’Associació de Placers del Mercat d’Olot amb la col·laboració de DinàmiG i l’Ajuntament d’Olot, el dissabte 9 de març, varen organitzar un taller de cuina saludable amb productes del Mercat.

El taller va estar impartit per la dietista Mireia Guzmán . Es va aprendre a combinar diferents aliments de les parades per preparar plans sans i ben equilibrats.

Recepta i productes utilitzats:

Amanida de llegums i meló amb vinagreta de taronja i menta

Llegums, llenties: de la parada del Fesolaire Petit

Meló, taronja, menta: de la parada de Fruites i verdures Ca l’Helena.

Pinxos de carn i peix amb salsa de soja

Carn magre de vedella i pollastre: carnisseries

Salmó i bacallà: de la bacallaneria Mercè

Hortalisses a concretar: fruiteria-verduleria

Batut de llei fresca amb préssec i plàtan

Llet: granja Armengol i Recuiteria Làctics Paralada

Préssecs i plàtan: fruiteria-verduleria

 

  • – – – – – – –

0 respostes

Deixa un comentari

Vols participar en els comentaris?
Diga-hi la teva!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *