Clica aquí i coneix l’herboristeria i dietètica El Racó de la Llum:

el-raco-de-la-llum-tv-olot

Ens presentem:
Herboristeria i Dietètica El Racó de la Llum, a Olot des del 2004.

Són especialistes en alimentació Bio: begudes vegetals (arròs, soja, avena, coco, ametlles, avellanes, mill), sucs naturals, pastes d’espelta, de fajol, camut, varietat de cereals i mueslis per l’esmorzar, diferents tipus de Super-aliments: Maca (redueix l’estrès físic i mental) Espirul·lina (energètica i revitalitzant, rica en Vit. B12) varietat de llavors de Chía ( Rica en àcids Omega 3), de lli o sèsam.

També podeu comprar productes frescos: hamburgueses tofu, seitan, salsitxes vegetals, iogurts de soja, quefir, postres de gelatines i avena. Alimentació infantil bio, aliments sense gluten i per al•lèrgics.

Al racó de la llum la cosmètica és natural i bio: xampús i gels de bany, olis essencials, cura del bebè, productes de neteja general i d’higiene íntima. I tenen l’exclusivitat de productes de la casa Herbolario: perfums i cremes.

A banda de tots aquests productes, el personal del Racó de la Llum també us pot oferir serveis de Naturopatia, Acupuntura, Flors de Bach, Coach, PNL, Reiki,…

Sempre obtindreu un bon preu i diferents descomptes en els productes; i presentant la recepta d’un terapeuta, apliquem un descompte!

El Racó de la Llum, el teu herbolari de confiança a la Plaça Mercat d’Olot.