Clica aquí i coneix Carns i Cuits Mas Quintana

mas-quintana-tvolot

Entrevista a l’espai L’Especialista de Ràdio Olot:

Ens presentem

Carnisseria Mas Quintana de la Plaça Mercat, és un establiment que compta amb més de 50 anys d’experiència al servei d’Olot i Comarca, primer amb el nom de Carnisseria Bosch i després amb el nom de Carnisseria Ma. Carme i actualment amb el nom de Carnisseria Mas Quintana.

El producte que ofereixen és nascut, criat i sacrificat a la comarca, és a dir, que es fa un seguiment de l’animal supervisat per la Carnisseria Mas Quintana des de que neix fins que es posa a la seva venda a la Parada.

Què vol dir que la vedella i el xai ha crescut amb una criança respectuosa? Doncs que la vedella no és separada de la seva mare fins al cap dels 6 mesos, durant aquesta època l’animal s’alimenta de la llet de la mare i de blat de moro. El mateix passa amb el xai. Com a conseqüència l’animal no s’estressa i això es nota en la carn que mengem que és molt més bona.

A Carnisseria Mas Quintana també podem trobar elaborats: hamburgueses, brotxetes, mandonguilles, croquetes, arrebossats… i també lasanya i canelons entre molts més productes, tant de xai com de vedella.

Especialitat de la casa: Hamburguesa, brotxetes, mandonguilles, croquetes, croquetes arrebossats, lasanya, canelons i molt més