Taller de cuina saludable amb productes del Mercat d’Olot
Taller de cuina saludable amb productes del mercat
Dins el marc de les activitats del Benvinguts a Pagès, l’Associació de Placers del Mercat d’Olot amb la col·laboració de DinàmiG i l’Ajuntament d’Olot, el dissabte 9 de març, varen organitzar un taller de cuina saludable amb productes del Mercat.
El taller va estar impartit per la dietista Mireia Guzmán . Es va aprendre a combinar diferents aliments de les parades per preparar plans sans i ben equilibrats.
Recepta i productes utilitzats:
Amanida de llegums i meló amb vinagreta de taronja i menta
Llegums, llenties: de la parada del Fesolaire Petit
Meló, taronja, menta: de la parada de Fruites i verdures Ca l’Helena.
Pinxos de carn i peix amb salsa de soja
Carn magre de vedella i pollastre: carnisseries
Salmó i bacallà: de la bacallaneria Mercè
Hortalisses a concretar: fruiteria-verduleria
Batut de llei fresca amb préssec i plàtan
Llet: granja Armengol i Recuiteria Làctics Paralada
Préssecs i plàtan: fruiteria-verduleria
- – – – – – – –
Deixa un comentari
Vols participar en els comentaris?Diga-hi la teva!