Signatura de convenis de col·laboració per a la promoció d’Olot

L’Ajuntament d’Olot signa un nou conveni de col·laboració amb l’Associació de Comerciants, l’Associació d’Hostalatge i els Placers del Mercat.

L’Ajuntament d’Olot acaba de renovar el conveni de col·laboració amb l’Associació de Comerciants d’Olot, l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa i l’Associació de Placers del Mercat d’Olot, amb l’objectiu, en tots els casos, de treballar conjuntament en la promoció de la ciutat.

L’acord signat amb les tres associacions preveu la seva col·laboració en activitats de promogudes per la ciutat. Així, per exemple i en el cas de l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa s’estableix la seva participació en els tastos i demostracions de la Fira de l’Embotit, la Fira Orígens, la Fira del Pessebre, a més de la contribució en el disseny i l’organització de degustacions que tinguin per finalitat donar a conèixer la gastronomia i el producte del territori, l’organització de campanyes de promoció, descomptes i avantatges en allotjaments i establiments de restauració de la comarca dins d’esdeveniments de ciutat.

Pel que fa al document firmat amb l’Associació de Comerciants, es recull el compromís de col·laborar en el desenvolupament de la dinamització comercial de la ciutat fent possible esdeveniments ben diversos com la Marxa Nadalenca, la Botiga al Carrer, el Shopping Nit, l’Emprimavera’t o l’Olotx2.

En el cas del conveni signat amb l’Associació de Placers, s’acorda la realització de diferents d’activitats per a la promoció i consolidació de la Plaça Mercat i els seus productes amb campanyes de dinamització comercial, participació i organització d’activitats de promoció en motiu de la Fira de l’embotit, la Fira Orígens, així la promoció d’activitats que afavoreixin l’obertura durant la tarda.

L’alcalde d’Olot, Josep M. Corominas, va presidir l’acte de signatura dels convenis de col·laboració, que van tenir lloc a la Sala Gussinyé de l’Ajuntament, i que va comptar amb l’assistència del regidor de Promoció de la Ciutat, Estanis Vayreda, el president de l’Associació de Comerciants d’Olot, Jordi Rovira, el president de l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa, Gerard Xifra, i el president de la Plaça Mercat, Jordi Vilarrasa.

Olot, 12 d’abril de 2018

 

  

0 respostes

Deixa un comentari

Vols participar en els comentaris?
Diga-hi la teva!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *