EL TIÓ DEL MERCAT D’OLOT OMPLE DE NOU EL SARRÓ

EL TIÓ DEL MERCAT D’OLOT OMPLE DE NOU EL SARRÓ

AMB 4 PREMIS DE 500 EUROS

Maria Carme Boada d’Olot; Rita Aulinas d’Olot; Carme Salgueda d’Hostalets d’en Bas i Maria del Mar Pla d’Olot; han estat, per aquest ordre, les guardonades a la campanya de Nadal del Mercat d’Olot. Cadascuna d’elles ha obtingut 500 euros que podran fer ús a qualsevol de les parades de la Plaça.

 

Aquest divendres 7 de gener a les 12 h del migdia ha tingut lloc un any més el sorteig de la campanya de Nadal del Mercat d’Olot ‘Aquest Nadal, el Tió t’omple el sarró’ que ha permès lliurar 4 premis de 500 euros. El sorteig ha comptat amb la presència del president de l’Associació de Placers, Jordi Vilarrasa i el regidor de Promoció de la Ciutat, Estanis Vayreda i s’ha portat a terme davant l’accés principal del Mercat d’Olot.

Tres infants han estat els encarregats d’escollir i treure les butlletes premiades del sorteig que també s’ha retransmès en directe a través de la xarxa social d’Instagram del Mercat d’Olot (@mercatolot).

La Maria Carme Boada d’Olot; la Rita Aulinas d’Olot; la Carme Salgueda d’Hostalets d’en Bas i la Maria del Mar Pla d’Olot han estat, per aquest ordre, les guanyadores dels premis de la campanya de Nadal del Mercat. Cadascun d’elles ha obtingut 500 euros desglossats en vals de 25 € que podran bescanviar i gastar a les parades del Mercat d’Olot fins al 30 d’abril.

Per participar en aquesta iniciativa promocional només calia omplir les butlletes que els placers entregaven per cada compra feta i dipositar-la a qualsevol de les urnes instal·lades al Mercat d’Olot. En total, aquest any s’han omplert més de 22.000 butlletes.

El president de l’Associació de Placers, Jordi Vilarrasa, ha assegurat que es tracta d’una iniciativa que totalment consolidada entre la ciutadania i que ha assolit una gran rebuda. Una idea amb la que també ha coincidit el regidor de Promoció de la ciutat, Estanis Vayreda, que a part de donar l’enhorabona a les guanyadores ha subratllat “l’èxit d’aquesta iniciativa que permet premiar i potenciar la fidelitat dels clients tot sumant pel comerç de proximitat i qualitat de la ciutat”. En aquest sentit, Estanis Vayreda també ha destacat l’augment del nombre i despesa dels visitants de fora de la Garrotxa, que ja suposen entre el 35 i el 40% de les vendes del comerç local de la ciutat.

La campanya ‘Aquest Nadal, el Tió t’omple el sarró’ va començar el passat 7 de desembre i va finalitzar el passat 5 de gener. L’horari del Mercat d’Olot és de dilluns a divendres de 8 a 19 h i dissabtes de 8 a 15 h. Per més informació es pot contactar amb l’Associació de Placers del Mercat d’Olot a través del correu electrònic olotmercat@gmail.com.

Olot, 7 de gener de 2022

0 respostes

Deixa un comentari

Vols participar en els comentaris?
Diga-hi la teva!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *