TORNA EL TIÓ DEL MERCAT D’OLOT

Un any més, l’Associació de Placers del Mercat d’Olot engega la campanya “Aquest Nadal, el tió t’omple el sarró”. Seguint la línia de la passada edició, aquest 2023 se sortejaran 8 premis de 250 euros cada un entre els clients que comprin a qualsevol parada del Mercat d’Olot del 4 de desembre fins al 4 de gener de 2024. En total, els placers regalaran 2000 € en vals de compra.

Amb cada compra de productes s’entregarà una butlleta que caldrà omplir i dipositar a qualsevol de les urnes que es trobaran a les entrades de la Plaça Mercat. Els premis estaran desglossats en vals per bescanviar a les parades del Mercat d’Olot. En concret, es disposarà d’un val per valor de 100 €, un altre de 50 €, tres vals de 20 € i quatre vals per valor de 10 €.

El sorteig es durà a terme el pròxim divendres 5 de gener de 2024 a les 12 h davant del Mercat d’Olot, a la Plaça Hospital, 3 i es contactarà amb els afortunats o les afortunades per telèfon. Les persones premiades disposaran de tres mesos des de la realització del sorteig per bescanviar els vals de regal.

L’horari del Mercat d’Olot és de dilluns a divendres de 8 a 19 h i dissabtes de 8 a 15 h. A part, recordar que es pot comprar en línia a través del portal web del Mercat.

Per més informació es pot contactar a través del correu electrònic olotmercat@gmail.com.

Consulteu les bases de la campanya

Des del Mercat d’Olot, i per tal d’evitar cues a l’interior i exterior de les instal·lacions, es recomana fer les compres durant les hores de menys afluència, de dilluns a divendres entre les 14 i les 19 h, o bé sota comanda prèvia als diferents comerços, ja sigui amb recollida al propi mercat com a domicili.
0 respostes

Deixa un comentari

Vols participar en els comentaris?
Diga-hi la teva!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *