ELS MILLORS INDRETS DEL MÓN

La Plaça Mercat i l’Associació de Comerciants d’Olot impulsen conjuntament la campanya de Nadal. Et porten a menjar, dormir i visitar els millors indrets del món.

L’Associació de Placers de la Plaça Mercat i l’Associació de Comerciants d’Olot promouen conjuntament la Campanya de Nadal. Per segon any consecutiu han decidit sumar esforços per oferir una iniciativa que ofereixi als seus clients grans premis coincidint amb l’època nadalenca.

Aquest dilluns 5 de desembre han posat en marxa la campanya “Els millors indrets del món”. Fins al 5 de gener, cada comerç participant lliurarà als seus clients una butlleta per poder optar a un dels tres premis del concurs: un viatge a Nova York, dues nits a l’hotel Marina Sands 5* de Singapur o bé un àpat al Celler de Can Roca.

Per participar-hi, cal caldrà omplir la butlleta amb les dades personals i dipositar-la a qualsevol de les urnes instal·lades a la Plaça Mercat o a les de les botigues dels comerços de l’Associació de Comerciants d’Olot. En total són 132 comerços (22 de la Plaça Mercat i 110 d’associats a l’ACO) que lliuraran 60.000 butlletes.

El sorteig de la campanya “Els millors indrets del món” es portarà a terme el dissabte 7 de gener de 2017, a les 12 h, a la plaça del Teatre.

Bases de la campanya, aquí: bases-campanya-nadal-2016-2017-els-millors-indrets-del-mon

 

Olot, 5 de desembre de 2016