L’Associació de Placers ha sortejat aquest migdia els 4 premis de 500 euros entre els clients del Mercat. S’han escollit entre les més de 40.000 butlletes que s’han repartit durant la campanya de Nadal.


 
A les 12h d’aquest migdia ha tingut lloc el sorteig de la campanya de Nadal del Mercat d’Olot “Aquest Nadal, el Tió t’omple el sarró”. El president de l’Associació de Placers, Jordi Vilarrasa, acompanyat del també placer Fermí Corominas, i el regidor de Promoció Econòmica, Estanis Vayreda, han assistit al sorteig, que s’ha celebrat davant de la plaça mercat i amb nombrós públic que ha seguit atent l’acte.

En Josep Marcé Maso d’Olot, la Maria Àngels Barris de Joanetes, la Maria Carme López de Celrà i la Maria Teresa Soler Juanola d’Olot han estat, per aquests ordre, els guardonats amb els premis de la campanya de Nadal del Mercat d’Olot. Cadascun d’ells ha obtingut un premi 500 euros per gastar-se a les 21 parades del Mercat d’Olot. Fins al lloc del sorteig s’hi ha dirigit una de les persones premiades, la Maria Carme López, que cada dilluns té parada al mercat setmanal del Firal. La resta de premiats han estat informats per telèfon i els que no han respost la trucada, des de l’organització continuaran posant-s’hi en contacte aquestes properes hores.

El Mercat d’Olot ha repartit més de 40.000 butlletes des del dilluns 10 de desembre i fins al dissabte 5 de gener. Tot i que inicialment s’havien imprès 35.000 butlletes, s’ha hagut d’ampliar el número de tiquets disponibles per la bona resposta de la campanya “Aquest Nadal, el Tió t’omple el sarró”.

Olot, 7 de gener de 2019