Aquest Nadal, el Tió t’omple el sarró!

Aquest Nadal, el Tió t’omple el sarró!

L’Associació de Placers sorteja 4 premis de 500 euros entre els clients del Mercat. Només cal fer una compra a qualsevol de les parades des d’aquest dilluns 10 de desembre i fins al dissabte 5 de gener. Participa de la campanya d’aquest Nadal al Mercat d’Olot.

A partir del dilluns 10 de desembre, el Mercat d’Olot ha posa en marxa la campanya de Nadal. Aquest any tenen previst realitzar un sorteig que oferirà quatre premis de 500 euros per gastar-se a les parades del Mercat d’Olot.

Hi poden participar tots els clients que comprin a la Plaça Mercat des del dilluns 10 de desembre i fins al 5 de gener. Per a cada compra que es faci, el comerciant entregarà una butlleta. És necessari completar les dades que s’hi demanen i posteriorment dipositar-la a les urnes que hi haurà a la Plaça Mercat. En total són 21 comerços de la Plaça que hi participen i que lliuraran un total de 35.000 butlletes.

Els quatre premis consisteixen en imports de 500 euros desglossats en dos vals per valor de 100 euros, quatre vals de 50 euros, dos vals de 25 euros i cinc vals de 10 euros per compres a les parades del Mercat d’Olot.

El sorteig de la campanya “Aquest Nadal, el Tió t’omple el sarró” es portarà a terme el dilluns 7 de gener de 2019, a les 12 h, a la Plaça Hospital, davant el Mercat d’Olot. Una mà innocent traurà la butlleta de l’urna. En el mateix moment es telefonarà al guanyador perquè passi a recollir el premi, i així successivament amb els altres guanyadors.

Consulteu les bases de la campanya:

Bases-Campanya-Nadal-2018-2019-Aquest Nadal El Tió t’omple el sarró!

0 respostes

Deixa un comentari

Vols participar en els comentaris?
Diga-hi la teva!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *