L’Associació de placers del Mercat d’Olot rep el guardó a la Millor Iniciativa Col·lectiva Territorial de Catalunya.

L’Associació de Placers del Mercat d’Olot va rebre ahir de mans del president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, el Premi a la Millor Iniciativa Col·lectiva Territorial, que reconeix els projectes de dinamització comercial impulsats per les associacions que hagin destacat pel foment del comerç de proximitat en el seu territori. En aquest cas, és un reconeixement pel projecte “El Placer Virtual”, per la transformació del procés de compra i atenció al client mitjançant les noves tecnologies. a l’acte, a més de membres de l’associació, hi va assistir el batlle d’Olot, Josep Maria Corominas.

El Placer Virtual és una eina pensada per a la gent que “ja coneix” el mercat perquè el portal “no substitueix l’experiència de venir al Mercat, però sí que substitueix el temps d’espera”, segons David Jané, cofundador de Volcànic Internet, l’empresa que ha dissenyat l’aplicació. Per això s’ha enfocat aquesta eina per a totes aquelles persones que treballen i “des de l’oficina” poden demanar els seus productes al placer on van a comprar sempre. Una vegada ja s’ha encarregat tota la llista de la compra, tan sols cal acordar a quina hora ho pot anar a recollir el client.

Els Premis Nacionals a la Iniciativa Comercial reconeixen les iniciatives relacionades amb el món del comerç i dels serveis que s’hagin distingit per les seves tasques de millora en la gestió del sector de la distribució minorista, particularment del comerç urbà de proximitat.

 

0 respostes

Deixa un comentari

Vols participar en els comentaris?
Diga-hi la teva!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *