A punt per a l’espectacle!

La campanya de Nadal del comerç d’Olot ja té guanyadores. Les entrades, el viatge i l’estada per veure espectacles musicals a Londres, Verona i Cap Roig, premis del concurs que aquest Nadal ha repartit 70.000 butlletes entre els clients del comerç d’Olot.

 

La Maria Carme Colldecarrera ha estat la guanyadora del primer premi de la campanya que aquest Nadal han impulsat conjuntament l’Associació de placers de la Plaça Mercat i l’Associació de Comerciants d’Olot. Aquesta veïna d’Olot ha estat premiada amb les entrades, el viatge i l’estada per veure un espectacle musical a Londres. La seva butlleta ha estat escollida entre les 70.000 que els comerciants d’Olot han repartit aquest Nadal als clients.

El segon premi de la campanya “Que comenci l’espectacle” ha recaigut en Maria Dolors Soler, també d’Olot. Ella s’ha emportat les entrades, l’estada i el viatge per gaudir d’una òpera a l’Arena de Verona (Itàlia) mentre que la Cristina Ramírez, veïna de Martorell, podrà escollir una de les propostes musicals del Festival de Cap Roig.

Aquest migdia a la plaça del Teatre ha tingut lloc el sorteig de la campanya de Nadal. Ha comptat amb l’assistència del president de l’Associació de Comerciants d’Olot, Jordi Rovira, el president de l’Associació de Placers de la Plaça Mercat, Jordi Vilarrasa, i la regidora d’Empresa i Ocupació de l’Ajuntament d’Olot, Núria Zambrano.

“Que comenci l’espectacle” és la tercera campanya que organitza conjuntament l’Associació de placers de la Plaça Mercat i l’Associació de Comerciants d’Olot. Les dues entitats van decidir impulsar l’any 2015 la primera edició d’una campanya que va sortejar un cotxe entre els clients del comerç d’Olot. Després del “Nadal sobre rodes”, l’any passat van promoure els guanyadors del concurs van poder visitar “Els millors indrets del món”. Aquest Nadal, 134 establiments han lliuraran 70.000 butlletes als seus clients, 5.000 més que l’any passat. Per participar-hi, només calia omplir la butlleta amb les dades personals i dipositar-la a qualsevol de les urnes que del 5 de desembre al 5 de gener s’han instal·lat a la Plaça Mercat i a les botigues associades a l’Associació de Comerciants d’Olot.

Olot, 13 de gener de 2018

Sorteig comerç audio Núria Zambrano:

Sorteig comerç audio Jordi Rovira:

Sorteig comerç audio Jordi Vilarrasa:

Sorteig comerç audio Maria Carme Colldecarrera:

Sorteig comerç audio Maria Dolors Soler:

 

 

 

0 respostes

Deixa un comentari

Vols participar en els comentaris?
Diga-hi la teva!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *