Que comenci l’espectacle!

Que comenci l’espectacle!

L’Associació de placers de la Plaça Mercat i l’Associació de Comerciants d’Olot impulsen conjuntament la campanya de Nadal i us conviden als espectacles més sorprenents!  

L’Associació de Placers de la Plaça Mercat i l’Associació de Comerciants d’Olot promouen conjuntament la Campanya de Nadal. Per tercer any consecutiu han decidit sumar esforços per oferir una iniciativa que ofereixi als seus clients grans premis coincidint amb l’època nadalenca.

Dimarts 5 de desembre posen en marxa la campanya “Que comenci l’espectacle”. Fins al 5 de gener, cada comerç participant lliurarà als seus clients una butlleta per poder optar a un dels tres premis del concurs: Un espectacle musical a Londres, una òpera a l’Arena de Verona (Itàlia) o bé un concert al Festival Cap Roig (Girona). L’entrada als espectacles són per a dues persones i inclouen l’allotjament i el desplaçament.

Per participar-hi, cal omplir la butlleta amb les dades personals i dipositar-la a qualsevol de les urnes instal·lades a la Plaça Mercat o a les de les botigues dels comerços de l’Associació de Comerciants d’Olot. En total són 134 comerços (21 de la Plaça Mercat i 113 d’associats a l’ACO) que lliuraran 70.000 butlletes, 5.000 butlletes més que l’any passat.

El sorteig de la campanya “Que comenci l’espectacle” es portarà a terme el dissabte 13 de gener de 2017, a les 12 h, a la plaça del Teatre. Una mà innocent traurà la butlleta de l’urna. En el mateix moment es telefonarà al guanyador perquè passi a recollir el premi. Si en aquell moment no es localitza la persona guanyadora, es traurà una altra butlleta amb el nom d’un altre guanyador. Fins que no es localitzi un guanyador via telefònica en el mateix moment del sorteig, no s’adjudicarà el premi.

Passarà el mateix si el premiat refusa el premi en aquell moment. Seguidament es traurà una altra butlleta, i així successivament.

Bases campanya: Bases Campanya Nadal 2017-2018 Que comenci l’espectacle

 

Olot, 4 de desembre de 2017

0 respostes

Deixa un comentari

Vols participar en els comentaris?
Diga-hi la teva!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *