Campanya “Compra fresc, t’ho cuinem i t’ho menges al Mercat” i guanya un vol amb globus

Campanya “Compra fresc, t’ho cuinem i t’ho menges al Mercat” i guanya un vol amb globus

L’Associació de Placers del Mercat d’Olot presenta la campanya “Compra Fresc T’ho Cuinem Plaça Mercat Olot”, una oportunitat única per gaudir de la frescor del mercat que consisteix en comprar el producte fresc a qualsevol de les nostres parades, portar-lo a la Vinoteca on t’ho cuinaran al moment i t’ho menjaràs al mateix restaurant.

La campanya estarà activa entre el 18 d’octubre de 2023 i el 16 de desembre de 2023. Ensenyant el tiquet del dia de la compra dels productes, s’entregarà una butlleta que caldrà omplir i dipositar a la urna que trobaràs al mateix restaurant. Entre tots els participants es sortejarà un vol en globus.

DATES DE LA CAMPANYA
Del 18 d’octubre al 16 de desembre de l’any en curs.

HORARI DEL SERVEI
De dilluns a dissabte, de 12:00h a 14:30h.

PREU DEL SERVEI
El servei té un cost de 5 euros per persona. Aquest preu inclou la preparació i cocció dels productes adquirits, que han de ser proporcionats nets, com ara el peix sense espines i la carn a punt per cuinar i el servei a taula.

COM FUNCIONA
1. Realitza les teves compres a les parades del Mercat d’Olot entre les dates assenyalades.
2. Porta els teus productes al restaurant La Vinoteca del Mercat.
3. Ensenya el tiquet de compra del producte al restaurant i et donaran una butlleta que hauras d’emplenar i dipositat a la urna de la Vinoteca.
4. Deixa que els cuiners del restaurant preparin i cuinin els teus productes frescos segons les teves preferències.
5. Gaudeix d’un àpat deliciós a les instal·lacions del Mercat d’Olot.

SORTEIG DEL VOL AMB GLOBUS
El sorteig del vol amb globus es realitzarà el 18 de desembre. Un cop realitzat, es contactarà amb el guanyador per telèfon. En cas que no es puguin localitzar, es trauran noms de reserva i s’intentarà contactar amb ells. El nom del guanyador es publicarà a la pàgina web de l’Associació de Placers del Mercat d’Olot i a les xarxes socials.

CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ
1. Poden participar en la campanya totes les persones majors d’edat que compleixin les condicions de participació.
2. Els participants han de seguir el procediment de compra i cuina establert per ser elegibles per al sorteig del vol amb globus.
3. És necessari completar les dades que es demanen a la butlleta on hi han de constar les dades personals, entre d’altres: nom, cognoms, telèfon i població. Posteriorment s’han de dipositar a la urna que hi haurà a la Vinoteca.

PREMIS
Un vol amb globus

HORARI DEL MERCAT
De dilluns a divendres de 8 a 19h
Els dissabte de 8 a 15 h

CADUCITAT DEL VAL
El val del vol amb globus té una caducitat de 12 mesos des de la data de la realització del sorteig.

DATA DEL SORTEIG
El sorteig es realitzarà el dilluns 18 desembre, a les 12 h al mateix mercat.

Un cop conegut el guanyador, ens posarem en contacte per rebre el premi i fer totes les gestions pertinents.

MODIFICACIÓ DE BASES
L’Associació de Placers del Mercat d’Olot es reserva el dret de modificar en qualsevol moment les condicions de la present promoció, així com les condicions particulars del sorteig, sense assumir cap mena de responsabilitat per aquestes modificacions, sempre que hi hagi causa justificada, per causa de força major o circumstàncies fora de control de l’associació i es comprometen a comunicar amb prou antelació les noves bases i condicions de participació, si escau.

EXONERACIÓ DE RESPONSABILITAT
L’associació organitzadora no es responsabilitza de les possibles pèrdues, deterioraments, robatoris de dades, retards o qualsevol altra circumstància imputable a tercers que pogués afectar la participació en el sorteig.

L’associació no serà responsable per cap dany o perjudici, de qualsevol naturalesa, que pogués patir el guanyador i/o tercers, en relació amb l’ús del premi.

PROPIETAT INDUSTRIAL I INTEL·LECTUAL
Els noms, logotips, icones i qualsevol element que s’identifiqui amb les associacions organitzadores són propietat i marques de les associacions, i queden reservats tots els drets d’explotació. Qualsevol utilització d’aquestes marques requerirà l’autorització expressa de les associacions, així com l’ús de la imatge de la campanya.

PUBLICACIÓ BASES
Les presents bases es publicaran, des de la data d’inici de la promoció i durant tot el període que duri la campanya, a la pàgina web de l’Associació de Placers del Mercat d’Olot.

ALTRES
L’organització es reservarà el dret de no tenir en compte la participació d’un usuari en el cas que existeixin clars indicis de trampes o usos impropis en relació a la campanya. Davant de possibles dubtes en la interpretació de les bases, conflicte o circumstància no prevista, prevaldrà el criteri de l’organització de la campanya.

La participació en la Campanya “Compra fresc, t’ho cuinem i t’ho menges al Mercat” implicarà l’acceptació d’aquestes bases reguladores i del criteri de l’organització pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada de la campanya i de l’elecció dels guanyadors.

La cessió de drets d’imatge es fa de manera gratuïta, exclusiva, indefinida i amb àmbit mundial, amb motiu de la campanya a què fan referència aquestes bases. Amb aquesta finalitat, s’entendrà per cessió de “drets d’imatge” la facultat d’explotar la imatge i el nom del guanyador, entenent per imatge el seu rostre i trets físics distintius. Els premis sortejats seran exposats públicament, i no podrà ser canviat, ni es podrà substituir el seu valor de mercat per diners.

 

Més informació
Associació de Placers del Mercat d’Olot
Pl. Hospital, 3 – 17800 Olot
olotmercat@gmail.com
www.mercatdolot.cat

0 respostes

Deixa un comentari

Vols participar en els comentaris?
Diga-hi la teva!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *