CONCURS DE RECEPTES D’INSTAGRAM

 

Participa en el nostre concurs per fomentar la compra de productes de proximitat i de temporada! 🌱🍅🥕

Des del 12 fins al 28 de maig, segueix el perfil d’Instagram del Mercat Municipal d’Olot (@mercatolot) i comparteix una fotografia dels ingredients que has comprat al mercat i una altra del plat que has cuinat amb ells. No t’oblidis d’incloure la recepta en la descripció de la publicació i etiquetar-nos perquè pugem veure la teva deliciosa creació!

Pots participar les vegades que vulguis. Acceptant que les teves fotografies puguin ser utilitzades per nosaltres per a fins promocionals.

Entre tots els participants sortejar 5 bosses reciclables, 5 davantals de la Xarxa de Mercats i un lot de productes de les nostres parades.

 • 1r premi –  Lot de productes del mercat + bossa reciclable + davantal
 • 2n premi – Lot de productes del mercat
 • 3r premi – Bossa reciclable + davantal
 • 5 bosses + 5 davantals sortejats aleatoriament entre la resta de participants

Anunciarem els guanyadors a través de les nostres xarxes socials el 30 de maig.

A què esperes per participar?

 

Bases completes del concurs “RECEPTES DEL MERCAT A INSTAGRAM” 

 1. Organitzador 1.1 El concurs “Cuina amb Productes de Proximitat” és organitzat pel Mercat Municipal d’Olot, amb domicili social a Plaça Hospital, 3. 1.2 El concurs és vàlid a nivell nacional i obert a tothom.
 2. Durada del concurs 2.1 El concurs comença el 12 de maig de 2023 a les 00:00 hores i finalitza el 28 de maig de 2023 a les 23:59 hores. Tot participant que enviï la seva participació fora d’aquestes dates i horaris no serà admès.
 3. Requisits de participació 3.1 Per participar al concurs, els participants han de complir els següents requisits: a) Seguir el perfil d’Instagram del Mercat Municipal d’Olot (@mercatolot). b) Compartir una fotografia dels ingredients que han comprat al Mercat Municipal d’Olot i una altra fotografia del plat cuinat amb aquests ingredients. c) Incloure en la descripció de la publicació la recepta utilitzada i etiquetar el perfil del Mercat Municipal d’Olot (@mercatolot) i el hastag #estimoelmeumercat. d) Les fotografies han de ser originals i no haver estat utilitzades en altres concursos o promocions.
 4. Selecció del guanyador 4.1 Els 3 primers guanyador seran seleccionats pels mateixos placers i els 5 següents mitjançant un sorteig aleatori entre tots els participants que hagin complert els requisits de participació. 4.2 El sorteig es realitzarà el 30 de maig de 2023 i el guanyador serà anunciat a través del perfil d’Instagram del Mercat Municipal d’Olot. 4.3 El guanyador ha de respondre a la notificació en un termini de 24 hores. En cas de no rebre resposta en aquest termini, es procedirà a seleccionar un nou guanyador.
 5. Premis 5.1 Entre tots els participants es sortejaran 2 lots de productes del mercat, 7 bosses reciclables i 7 davantals de la Xarxa de Mercats. 5.2 Els premis són intransferibles i no es podran canviar per efectiu o altres productes. 5.3 Els premis s’han de recollir al mateix mercat trucant prèviament al telèfon 647760497 o avisant per correu electrònic a olotmercat@gmail.com
 6. Propietat intel·lectual 6.1 Els participants del concurs cedeixen els drets d’autor de les fotografies i receptes presentades al Mercat Municipal d’Olot per a fins promocionals. 6.2 El Mercat Municipal d’Olot es reserva el dret d’utilitzar les fotografies i receptes en les seves xarxes socials, pàgina web i altres materials promocionals.
 7. Protecció de dades 7.1 Les dades personals proporcionades pels participants seran tractades de conformitat amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades personals.
0 respostes

Deixa un comentari

Vols participar en els comentaris?
Diga-hi la teva!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *