EL TIÓ DEL MERCAT D’OLOT REGALARÀ MÉS PREMIS

Un any més, engeguem la campanya “Aquest Nadal, el tió t’omple el sarró”. A diferència d’altres anys, aquest 2022 s’amplia el nombre de premis i se sortejaran 8 premis de 250 euros cada un entre els clients que comprin a qualsevol de les parades del Mercat d’Olot del 5 de desembre fins al 3 de gener de 2023.

Amb cada compra de productes s’entregarà una butlleta que caldrà omplir i dipositar a qualsevol de les urnes que es trobaran a la Plaça Mercat. Els premis estaran desglossats en vals per bescanviar a les parades del Mercat d’Olot. En concret, es disposarà d’un val per valor de 100 €, un altre de 50 €, tres vals de 20 € i quatre vals per valor de 10 €.

El sorteig es durà a terme el pròxim dissabte 7 de gener de 2022 a les 12 h davant del Mercat d’Olot, a la Plaça Hospital, 3 i es contactarà amb els afortunats o les afortunades per telèfon. Les persones premiades disposaran de tres mesos des de la realització del sorteig per bescanviar els vals de regal.

L’horari del Mercat d’Olot és de dilluns a divendres de 8 a 19 h i dissabtes de 8 a 15 h. A part, recordar que es pot comprar en línia a través del portal web del Mercat.

Per més informació es pot contactar a través del correu electrònic olotmercat@gmail.com.

 

Consulteu les bases de la campanya

Des del Mercat d’Olot, i per tal d’evitar cues a l’interior i exterior de les instal·lacions, es recomana fer les compres durant les hores de menys afluència, de dilluns a divendres entre les 14 i les 19 h, o bé sota comanda prèvia als diferents comerços, ja sigui amb recollida al propi mercat com a domicili.

 

0 respostes

Deixa un comentari

Vols participar en els comentaris?
Diga-hi la teva!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *