Celebrem la Setmana Internacional dels Mercats!

Del 18 al 27 de setembre el mercat d’Olot celebra la Setmana Internacional dels Mercats impulsada per la Xarxa de mercats Sedentaris de Girona, amb el suport i la participació de la Diputació de Girona i els mercats de la província. Dins la campanya Estimo el meu mercat, aquest any dedicada al consum i compra responsable i sostenible dels aliments, hem organitzat un taller de cuina de reaprofitament i un concurs de receptes de reaprofitament.

El taller, organitzat seguint totes les mesures de seguretat davant la Covid-19, tindrà lloc el dissabte 26 de setembre a les 10.30 h a l’aula-tast del Mercat d’Olot, i l’impartirà la dietista nutricionista Carla Omedes, especialitzada en nutrició clínica, esportiva i hormonal en la dona així com també en educació nutricional. Durant la sessió l’especialista facilitarà consells i receptes per a una cuina saludable i d’aprofitament, aprenent a treure el màxim rendiment dels aliments i així evitar-ne el malbaratament. Per tal de poder participar al taller, limitat a 9 persones, és imprescindible inscriure’s a través del següent formulari: inscriu-te al taller!

També hem organitzat un concurs a través de les xarxes socials, on els participants hauran de compartir una recepta d’aprofitament amb productes que es puguin trobar al mercat a través d’un vídeo de menys ‘’un minut. Entre tots els participants es sortejaran tres vals regal per valor de 100€. Visita el nostre perfil d’Instagram @mercatolot i participa!

Amb la campanya Estimo el meu mercat es vol reivindicar el lloc històric del mercat com a àgora dels pobles i ciutats. Un espai de trobada i relació per a la ciutadania, i d’aprenentatge en matèria de compra de productes frescos, de proximitat i de temporada.

0 respostes

Deixa un comentari

Vols participar en els comentaris?
Diga-hi la teva!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *