EL MERCAT D’OLOT CELEBRA 8 ANYS AMB UN CICLE DE TALLERS DE CUINA

Com preparar els àpats de Nadal, aprendre a fer canapès, torrons o que els més menuts puguin descobrir diferents tècniques per a decorar les galetes, són algunes de les temàtiques que es tractaran en aquestes formacions a l’Aula Tast.

El pròxim dilluns, 28 de novembre, el Mercat Municipal d’Olot celebra el seu 8è aniversari. Per commemorar l’efemèride, l’Associació de Placers del Mercat ha organitzat un cicle de tallers gastronòmics gratuïts i oberts a tota la ciutadania.

Tots els tallers estan obertes a tota la ciutadania i tenen per objectiu oferir idees, tècniques i coneixements en matèria de gastronomia als i les assistents. El primer dels tallers que es portaran a terme serà aquest divendres, 25 de novembre, on els participants podran aprendre a preparar les seves llars per als àpats de Nadal.

El segon taller, dissabte 3 de desembre està pensat perquè els més menuts de casa perquè puguin posar a prova la seva destresa culinària i descobreixin diverses tècniques per a decorar les galetes nadalenques. El dijous 15 de desembre serà el dia dels canapès, on l’Adrià Aumatell s’encarregarà de mostrar tres tipologies diferents. Finalment, el divendres 16 de desembre, els i les assistents podran elaborar torrons artesans.

Els tallers compten amb la col·laboració de Magatzems Olot, Olor de Canyella, el cuiner Adrià Aumatell i Cacau Pastisseria i es portaran a terme a l’Aula Tast, ubicada a la primera planta del Mercat Municipal i que des del 16 de maig del 2022 acull seminaris, trobades, xerrades i tallers vinculats amb el món de la gastronomia. “D’aquesta manera, es mostra la voluntat que l’Aula Tast sigui el punt neuràlgic i l’espai comú des d’on s’impulsin sinergies entre entitats, associacions gastronòmiques de la comarca i es pugui potenciar la fidelització”, assenyala Gemma Canalias, regidora de Comerç de l’Ajuntament d’Olot.

Bufada d’espelmes per commemorar l’aniversari
A part, el pròxim dilluns 28 de novembre a les 12 h del migdia, els placers participaran en la tradicional bufada d’espelmes per commemorar l’aniversari del Mercat. L’acte, oberta a tota la ciutadania, es portarà a terme a l’exterior del Mercat d’Olot amb la voluntat de compartir aquesta celebració amb tota la ciutadania i usuaris.

Totes les formacions tenen un aforament limitat per un màxim de 15 a 20 persones. Per inscriure’s només cal enviar correu electrònic a olotmercat@gmail.com indicant el nombre d’assistents o trucar al telèfon 671 77 64 76, per gestionar la reserva.

Aquest nou cicle de tallers se suma a les diverses activitats i propostes com la venda en línia, la plataforma Delit, Garrotxa Approp, digitalització, promoció, la campanya dels migdies oberts i altres propostes que es porten a terme des del Mercat d’Olot per donar a conèixer el producte de qualitat i proximitat que s’hi pot trobar.

Olot, 22 de novembre de 2022

0 respostes

Deixa un comentari

Vols participar en els comentaris?
Diga-hi la teva!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *