Obre l’Aula Tast del Mercat d’Olot

L’Aula Tast disposa d’una superfície total de 42 m2. Compta amb forn, dues plaques d’inducció de tres focs cadascuna, una pica, rentaplats, moble central i baix mostrador frigorífic. A part, també inclou un petit magatzem i té una capacitat màxima de 20 persones. 

Aquest nou espai neix totalment obert a totes les associacions, fundacions, institucions, particulars i autònoms que vulguin impartir-hi tallers, activitats o xerrades relacionades amb el món gastronòmic. “Es tracta d’un espai concebut per treballar-hi i potenciar el reconeixement de la cuina i, en particular, de la gastronomia garrotxina”, assegura la regidora de Comerç de l’Ajuntament d’Olot, Gemma Canalias.

A més, els mateixos placers hi impartiran els primers cursos i xerrades. En concret, i coincidint amb la commemoració de la Setmana Internacional dels Mercats, s’han previst quatre formacions gratuïtes i obertes a tota la ciutadania. La Setmana Internacional dels Mercats de la Diputació de Girona es portarà a terme del 16 al 30 de maig i, enguany, s’han previst un seguit d’activitats arreu del territori amb el lema: “És de mercat, és bo”: 

A Olot, els placers han previst les següents formacions:

 

19 de maig  |  Porcs Casolans Corominas   

19 h | Tast a cegues d’embotits artesans a càrrec de Porcs Casolans Corominas

20 maig |  Vinoteca 

19 h | Tast de Vins a càrrec de La Vinoteca

26 de maig |  El Racó de la Pasta

19 h | Taller de cuina de temporada amb pasta fresca a càrrec d’El Racó de la Pasta

27 maig  |  Vinoteca

12 h| Com fer una paella per a “no cuiners” a càrrec de La Vinoteca

Les sessions estan pensades per a un màxim de 10 -12 persones Per apuntar-s’hi només cal enviar un correu electrònic a olotmercat@gmail.com indicant el nombre d’assistents o, de forma presencial, a través de la seu de DinàmiG, al carrer de Tomàs de Lorenzana, 15.

 

0 respostes

Deixa un comentari

Vols participar en els comentaris?
Diga-hi la teva!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *