Guanyadors de la campanya “Els millors indrets del món”

COMPRAR A OLOT TÉ PREMI

Ja hi ha guanyadors de la campanya “Els millors indrets del món”. L’Associació de Comerciants i la Plaça Mercat, satisfets de l’èxit de la convocatòria que aquest Nadal ha distribuït 65.000 butlletes entre els clients de 132 comerços d’Olot.

Dolors Gelis Vila ha estat la guanyadora de l’àpat al Celler de Can Roca. Aquesta veïna d’Olot i el seu marit han recollit el primer premi de la campanya “Els millors indrets del món” que s’ha sortejat aquest migdia. El matrimoni s’ha emportat a casa el xec regal que els acredita com a guanyadors, ja que s’havia desplaçat fins a la plaça del Teatre per seguir en directe el sorteig.

La resta de premiats han rebut la notícia per telèfon. La veïna d’Olot Pili Casado ha resultat premiada amb un viatge i dues nits a l’hotel Marina Sands 5* de Singapur i Pilar Pagès, resident a Sant Joan les Fonts, gaudirà d’un viatge a Nova York.

Una mà innocent ha estat l’encarregada d’escollir les butlletes guanyadores entre les 65.000 que s’havien distribuït dins la campanya “Els millors indrets del món”. L’èxit de la convocatòria va obligar els organitzadors (l’Associació de Comerciants i la Plaça Mercat) a posar en circulació 5.000 butlletes més que també s’han esgotat. Un total de 132 comerços (22 de la Plaça Mercat i 110 d’associats a l’ACO) han pres part de la campanya, que es va iniciar el passat 5 de gener i va finalitzar aquest dijous 5 de gener.

El president de l’Associació de Comerciants d’Olot, Jordi Rovira, i el president de la Plaça Mercat, Jordi Vilarrasa, han destacat “la immillorable resposta que ha tingut la campanya i la voluntat de tornar-ne a impulsar, conjuntament, una de nova”. El regidor de Promoció d’Olot, Estanis Vayreda, ha afirmat que “fa molta il·lusió veure que tanta gent participa de la campanya i segueix el sorteig des d’aquí o bé estant atents al telèfon”. Vayreda ha afegit que “l’any passat amb el sorteig del cotxe va ser la primera col·laboració de placers i comerciants en una campanya de Nadal. El fet d’anar junts els permet oferir regals amb un valor més elevat i això incentiva la gent a participar-hi, comprant més a la ciutat, que és el busca la campanya”.

SONY DSC

SONY DSC

 

SONY DSC

 

Notícia OLOT TV:

Dues olotines i una santjoanenca s’emporten els 3 premis del sorteig nadalenc de l’ACO i els Placers del Mercat

Publicat a les 14:40h – 07/01/2017
tvolot-10012017

  Olot, 7 de gener de 2017