Sorteig dels tres premis de la campanya “ELS MILLORS INDRETS DEL MÓN”

Tindrà lloc aquest dissabte 7 de gener, a les 12 h, a la plaça del Teatre.
Una campanya que han impulsat conjuntament la Plaça Mercat i l’Associació de Comerciants d’Olot.

Aquest dijous 5 de gener finalitza la campanya “Els millors indrets del món” que han impulsat conjuntament la Plaça Mercat i l’Associació de Comerciants. La iniciativa està tenint una gran acceptació ja que des del 5 de desembre s’han distribuït 65.000 butlletes. S’ha hagut de fer 5.000 butlletes més ja que s’havien esgotat les inicialment previstes.
Per participar-hi, cal haver omplert una butlleta amb les dades personals i dipositar-la a les urnes instal•lades a la Plaça Mercat o a les de les botigues dels comerços de l’Associació de Comerciants d’Olot. En total són 132 comerços (22 de la Plaça Mercat i 110 d’associats a l’ACO).

Cada comerç participant ha lliurat als seus clients una butlleta per optar a un dels tres premis del concurs: un viatge a Nova York, un viatge i dues nits a l’hotel Marina Sands 5* de Singapur o bé un àpat al Celler de Can Roca.imatge-els-millors-indrets-del-mon

El sorteig de la campanya “Els millors indrets del món” es portarà a terme aquest dissabte 7 de gener. Començarà a les 12 h del migdia a la plaça del Teatre i es sortejaran tres grans premis d’acord amb l’ordre i funcionament següent:

3er premi: Àpat al Celler de Can Roca de Girona.
Una mà innocent traurà una butlleta. En el mateix moment es telefonarà al guanyador perquè passi a recollir el premi. Si en aquell moment no es localitza la persona guanyadora, es traurà una altra butlleta amb el nom d’un altre guanyador. Fins que no es localitzi un guanyador via telefònica en el mateix moment del sorteig, no s’adjudicarà el premi.
Passarà el mateix si el premiat refusa el premi en aquell moment. Seguidament es traurà un altra butlleta, i així successivament.

2on premi: Viatge i de dues nits a l’Hotel Marina Sands 5* de Singapur.
Una mà innocent traurà una segona butlleta de l’urna. El procediment serà el mateix exposat en l’apartat anterior.

1er premi: Viatge a Nova York.
Una mà innocent traurà la tercera butlleta de l’urna. El procediment serà el mateix exposat en l’apartat anterior.

Us animem a assistir al sorteig i qui sap si a emportar-vos un dels tres grans premis.