OLOT, AL 7è CONGRÉS DE MERCATS MUNICIPALS

L’Ajuntament d’Olot ha estat l’únic de fora l’àmbit d’influència de les comarques barcelonines que ha estat convidat a explicar la posada en marxa del Mercat.

Olot ha participat del 7è Congrés de Mercats Municipals de Barcelona que ha tingut lloc aquest dilluns 6 de juny. Organitzat per la Diputació de Barcelona i promogut per l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona (IMMB), el Mercat d’Olot ha estat l’única experiència fora de l’àmbit barceloní convidada a explicar la seva bona pràctica en la posada en marxa de la nova Plaça Mercat.

El regidor de Promoció de la Ciutat, Estanis Vayreda, va ser l’encarregat de pronunciar la ponència sobre el Mercat d’Olot. Durant l’exposició, Vayreda va mostrar el nou vídeo promocional de la Plaça Mercat i va explicar l’evolució del Mercat després de la seva obertura i les expectatives de futur d’un espai que no només és el nucli del producte fresc i de proximitat, sinó que ja és un referent de promoció per la ciutat i la comarca.

El producte de proximitat, la sostenibilitat i les bones pràctiques han estat l’eix principal de la 7a edició del Congrés de Mercats Municipals. El director general de la Fundació Alícia, Toni Massanés, va inaugurar la jornada que també va incloure conferències i la presentació d’experiències entorn al món dels mercats municipals, des del punt de vista de l’experiència d’alguns paradistes, associacions de venedors, tècnics i regidors i que va aconseguir una assistència de més de 260 persones.

estanis-vayreda-ii

Olot, 7 de juny de 2016