Un any més, el tió del Mercat d’Olot omple el sarró

Un any més,  el tió del Mercat d’Olot t’omple el sarró amb el sorteig de 4 premis de 500 euros entre els clients del mercat,

Per participar-hi, només cal omplir les butlletes que els comerciants entregaran als clients en les seves compres, des del 7 de desembre i fins el 5 de gener, omplir les dades que s’hi demanen i dipositar-les a les urnes que hi ha als accessos de les instal·lacions.

Cada guanyador rebrà 500 euros, desglossats en dos vals per valor de 100 euros, quatre vals de 50 euros, dos vals de 25 euros i cinc vals de 10 euros per compres a les parades del Mercat d’Olot. Els guanyadors tindran fins al 30 d’abril per bescanviar els vals del premi.

El sorteig es farà el dijous 7 de gener de 2021, a les 12h, a la Plaça Hospital, davant el Mercat d’Olot, i s’informarà als guanyadors via telefònica.

Consulteu les bases de la campanya

Comandes prèvies o a domicili per evitar cues

Des del Mercat d’Olot, i per tal d’evitar cues a l’interior i exterior de les instal·lacions, es recomana fer les compres durant les hores de menys afluència, de dilluns a divendres entre les 14 i les 19 h, o bé sota comanda prèvia als diferents comerços, ja sigui amb recollida al propi mercat com a domicili.

0 respostes

Deixa un comentari

Vols participar en els comentaris?
Diga-hi la teva!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *