El Mercat d’Olot amb el Gran Recapte d’Aliments

Per primera vegada la plaça mercat d’Olot col·laborarà amb el Gran Recapte d’Aliments, una iniciativa solidària destinada a oferir aliments i productes bàsics a persones que es troben en situació de precarietat econòmica i social. La campanya tindrà lloc del 16 al 21 de novembre de 2020.

La situació provocada per la Covid-19 ha provocat canvis en el format habitual de la campanya amb l’objectiu de minimitzar el risc de contagi i suprimir la classificació dels aliments recaptats, donant l’oportunitat, també, que comerços de producte fresc puguin participar-hi. Tots aquells que vulguin contribuir-hi, podran comprar tiquets per valor de 3 euros als diferents comerços del Mercat d’Olot.

Des del Centre de Distribució d’Aliments de la Garrotxa, han fet una crida a la participació ciutadana que aquest any, degut a la crisis sanitària, és més necessària que mai. Segons dades proporcionades pel Banc dels Aliments, l’increment de la demanda d’aliments de les entitats socials supera el 40% respecte el mateix període de l’any anterior, i fa previsible un augment de peticions d’ajut en un futur per cobrir necessitats bàsiques.

A la Garrotxa, el Gran Recapte d’Aliments està organitzat pel Consorci d’Acció Social de la Garrotxa, la Fundació Banc dels Aliments, Càritas Garrotxa i Creu Roja, a més dels ajuntaments de la comarca.

 

0 respostes

Deixa un comentari

Vols participar en els comentaris?
Diga-hi la teva!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *